غیرت مردانه چیست؟ غیرت مردانه که ما جزوی از مردگونگی یا Masculinity میدانیم؛ نقش بسیار مهمی در ورود به رابطه و مخ زدن دارد. در این آموزش با هم بررسی میکنیم که چرا غیرت یک عامل کلیدی در جذابیت مردان حتی در دنیای مدرن امروز محسوب میشود. و همچنین برای بهبود آن در دنیای غیرتهای گمشده چه کنیم؟!
برای شروع ویدیو زیر را تماشا کنید:
من تمامِ تلاشم رو میکنم که یه مدرسِ حرفهای باشم. از شما هم میخواهم تمامِ تلاشتون رو بکنید که یک یادگیرنده حرفهای باشید. وقتی که میگم یک یاد گیرندهی حرفهای باشید؛ به این معنی هست که به این دو نکته دقت کنید:
-
با ذهنِ باز این آموزش رو دنبال کنید.
دو صدا را دور بریزید: اول صدایی که میگه: «خودم بلدم.» و صدای دوم: «اینجا به درد من نمیخوره.» از شما میخواهم هروقت یکی از این دو صدا را دریافت کردید؛ در ذهن خودتان سریع خفهاش کنید. تا بتوانید اطلاعات جدید را وارد ذهن خود کنید. و بتوانید پیشرفت کنید.
اگر هرجایی از آموزش غیرت مردانه با دانش یا تجربه فعلی شما در تضاد هست؛ از شما میخواهم پایین همین آموزش برای ما کامنت بگذارید و ما در سریعترین زمان ممکن پاسخگوی شما خواهیم بود.
-
آموزش را برای خودتان شخصیسازی کنید.
قطعا ممکن است که مطالبی از این آموزش برای شما تکراری و قسمتی هم کاملا جدید باشد. از شما میخواهم که وقتی نکته تکراری دیدید؛ از جنبههای مختلف آن را در خودتان بررسی کنید. و نکتههای جدید را هم در خودتان ایجاد کنید.
مهمترین مانع در مسیر یادگیری ذهن خود ماست. با کنار گذاشتن باورهای اشتباه، راحتتر از اون که فکرش را میکنیم؛ پیشرفت خواهیم کرد.
قبل از اینکه آموزش رو با هم شروع کنیم؛ لازم هست اطلاعات خودمان را در خصوص غیرت بررسی کنیم. از شما میخواهم جواب این سوالات را برای خودتان بدهید:
- غیرت چیه؟
- غیرت مردانه خوبه یا بَده؟
- چه مزایا و معایبی داره؟
- معیارهای غیرت مردانه مناسب چیه؟
- اگر که با پارتنرمون سَرِ مسئلهی غیرت، عدمِ سازگاری داریم و همش داریم دعوا میکنیم چیکار کنیم؟
اینها سوالاتی هستند که توی این آموزش قراره مفصل بهشون پاسخ دهیم.
۳ اشتباه متداول در بروز غیرت مردانه در جامعه فعلی ایران
به رسم همیشه و سایر آموزشها برای شروع بیاییم به اشتباهات متداول نگاه کنیم. اون عزیزانی که سایر آموزشهای بنده رو دیده باشند؛ میدونند من علاقهی بسیار زیادی به قسمتِ اشتباهات متداول دارم.
چرا دانستن اشتباهات مهمه؟ حذف کردنِ اشتباهات کاری هست که بسیار سریع جواب میدهد. و بسیار ساده هم است. در بحثِ اشتباهات متداولی که حولِ غیرت افراد مطرح میشود؛ این ۳ نکته را دقت کنید:
۱. ناله کردن
متاسفانه زمانی موضوعی در جامعه ما ترند شد که امروزه کمتر شده. در آن زمان عدهای عکس نوشته میگذاشتند. و داخل آنها جملاتِ فلسفی لایک خور بود. در آن زمان بیشتر شبکه اجتماعی فیس بوک مطرح بود. و با فروکش کردن فیس بوک از آن فضا هم فاصله گرفتیم. ولی لطفا فضای غیرت مردانه و غیرت نامناسب چه زیاد چه کم رو، با فضای چُس ناله کردن قاطی نکنید.
۲. ماه تولد، نژاد خاص
بعضی از افراد رفتارهای مُخربی رو در درونِ رابطهی خودشون از خودشون نشون میدهند. و بعضا این رفتارها را با ماه تولد یا نژاد خودشان مرتبط میدانند.
مثلا دختر شاکی چرا اینقدر به من گیر میدین و پسره هم گیرای بیخود میده، پسر هم جواب میده من دستِ خودم نیست. من آبانیام، من اردیبهشتیام، من مردادیام، من بهمنیام یا هر ماه دیگری. من غیرتی هستم. ،
دقت کنید ماهِ تولدِ شما بیش از هر چیزی، به میزان فعالیتِ پدر و مادرِ شما نُه ماه قبل از تولدتون ربط داشته. در حالی که رفتاری که شما نشون میدهید در پاسخ به یک محرکِ بیرونی ماحَصل انتخاب خودتون هست. و این نه به نژاد شما و نه به ماه تولدِ شما ربطی ندارد.
۳. غیرت درونی
آخرین اشتباه، اشتباه مهم و خطرناکی هست چون در تعالیم و سنت ما هم وجود دارد. بسیار در مفهومِ غیرت پُر رنگ هست. اینه که میگن غیرت، یه چیزِ حسی و درونیه، که توی درونِ ما انسانها هست.
و هر چیزی هم که گفت ما باید بدونِ هیچ چون و چرایی بهش بله بگیم، در حالی که قضاوتِ حسی و شهودی سرشار از خطاست. و اصلا هم، میزانِ معیارِ قضاوتِ مناسبی نیست. بلکه ضروری هست یکسری معیارهای شفافی برای خودمون داشته باشیم.
مکاتبِ فکری مختلف الگوهای خاصِ خودشون رو ارائه دادند. مثلا بعضی از افراد معتقد هستند که انسان دائما باید به فرمِ طبیعی خودش زندگی کند. و کلاً با پوشیدنِ لباس مخالف هستند.
در یکسری مکاتبِ هِندو، دیدگاهِ متفاوتی دارند. در یونانِ باستان پوششِ خاصِ خود اینجوری بودش که سینهی زن به هیچ عنوان محدودهی حساسی به حساب نمیآمد. ولی ناحیهی شَرمگاهی و آلتِ تناسلی محدوده حساسی محسوب میشد.
شریعتِ اسلام هم دیدگاهِ خاصِ خودش را دارد. چیزی هم که بنده اینجا به عنوانِ راهنما در کنار برای شما قرار میدهم؛ برداشت شخصی خودم از عرف جامعه است.
پس توجه کنید که اگر معیار غیرت را حس درونی خودمان بگذاریم؛ احتمال اینکه به خاطر رفتارهای غیر منطقی پارتنرمون رو گیج کنیم و آخرشم به دعوای غیر ضروری بخواد ختم بشه، بسیار زیاد میشه.
غیرت یعنی چی؟
برای کلمه غیرت در زبان انگلیسی معادل مناسبی پیدا نخواهید کرد. شاید نزدیکترین واژه به غیرت در انگلیسی mettle باشد. هرچند این کلمه بیشتر به معنی شجاعت است. و با شناخت جامعه ما از مفهوم غیرت تفاوت دارد. پس بیایید به جنبههای کاربردی غیرت بپردازیم.
غیرت یکی از راهکارهای بروز ویژگیهای مرتبط با مرد گونگی هست. مردگونگی یا Masculinity یکی از ویژگیهای جذابیت مردان از نگاه زنان است. غیرت مردانه چیزی است که از لحاظِ جنسی، برای زنان جذاب هست.
نگاه فمینیستی به غیرت مردانه
فمینیست در لغت به معنا زنگرایی است. و منظور از نگاه فمینیستی، نگاهی است که بر برابری و احقاق حقوق زنان در برابر مردان تاکید دارد.
بعضی از عزیزان که فضای فِمنیستی برمیدارند؛ در مخالفت با مفهوم غیرت مردانه میگویند:
«اصلا امروزه معنی ندارد، زن بخواد به حرفِ مرد اهمیتی بده.»
«مرد کی باشه که بخواد برای زن تعیینِ تکلیف بکنه.»
قسمتی از این حرفها به خاطرِ فضای سنتیِ زن ستیز و مردسالاری موجود در جامعهی ما مورد پذیرش و منطقی هست. ولی حقیقتا بیاییم موجهای فمینیسم و تاثیراتش رو که بررسی کنیم؛ متوجه میشویم که راهکارهای این جنبشها در عمل تاثیرگذار نبوده. شما هم آنها را کنار بگذارید. و توجه کنید غیرت بر خلاف این حرفها برای زنان جذاب است. و نقش غیرت را احتمالا در اطرافیان خودتان هم در عاشق کردن دختر مشاهده بکنید.
نکته مهم در خصوص غیرت مردانه
غیرت مردانه به هیچ عنوان نباید با بلوغ رفتاری در تعارض قرار بگیرد. بلوغ رفتاری، مجموعه رفتارهای بالغانهای است که بر اساس عرف جامعه از افراد انتظار میرود؛ آنها را انجام دهند. برای مثال حداقلی از بلوغ رفتاری به این معنی هست که فرد در خیابان لخت نشود! یا بتواند خشم خود را کنترل کند. به دیگران احترام بگذارد. و تعامل سازندهای با جامعه داشته باشد.
غیرت مردانه جایی بَد و مُخرب میشه که که با بلوغ رفتاری و هنجارهای اجتماعی در تعارض قرار بگیرد. و کُلِ هنر بنده در ادامهی این آموزش اینه که تعادلِ بینِ بلوغ رفتاری و مرد گونگی رو بتونم، به شما منتقل کنم به طرزِ ویژهای هم تمرکزمون روی مسئلهی غیرت خواهد بود.
۲ مزیت غیرت مردانه
۱. پذیرش اجتماعی
ما در یک اجتماع انسانی زندگی میکنیم. حداقلی از غیرت در جامعه ما به عنوان بخشی از معیار پذیرش اجتماعی وجود دارد.
با توجه به اینکه ما به حداقلی از پذیرش اجتماعی افراد و اطرافیان خودمان نیاز داریم؛ بروزِ غیرت به پذیرشِ اجتماعی هست که به ما کمک میکند. این یک واقعیت است که در جامعه ایران وجود دارد.
۲. احساس مورد توجه قرار گرفتن از سمت پارتنر
نکتهی دوم: این هست که به طرفِ مقابلِ ما، به پارتنرِ ما احساسِ مورد توجه بودن میدهد. این احساسِ موردِ توجه بودن، و حتی موردِ توجه قرار دادنِ طرفِ مقابل به بهانهای برای سوء استفاده ختم نشود.
مثلا مرد داره زنشو از زندگی میندازه. و زندگی کردن رو براش جهنم کرده، هر وقتم بهش میگی چرا این کار رو میکنی میگه آخه من دوسِت دارم که دارم این کارِ رو میکنم.
غیرت مردانه یک جزء ضروری هست. نباید به بهانهی دوست داشتن یا موردِ توجه قرار دادن، غیرت بیخودی و مُخرب رو بروز بدیم. و مهمترین ویژگیِ که در بحثِ غیرت مطرح می شود؛ پیشگیری از خیانتِ طرفِ مقابل است.
غیرت شهودی و شرعی
برای اینکه غیرت مردانه و شهودی بودن آن را بهتر درک کنیم؛ اجازه بدید داستانِ یکی از مراجعینمون به اسمِ حسین را براتون تعریف کنم.
حسین در ارتباطاتِ با زنان خیلی مشکل داشت. من قول میدهم ۹۹ درصدِ شما که الان این متن را میخونید؛ خیالتون راحت هست. و از حسین هم وضعتون خیلی بهتر هست. توی اون قسمت که داشتم مهارتهای حسین را ارزیابی میکردم. به این منظور که ببینم چقدر شناخت داره؛ پرسیدم: «خودت رو مردِ غیرتی میدونی؟» گفت: « یه چیزِ متوسط، خیلی افراطی نه. ولی آدم بیغیرتیام نیستم.»
برای اینکه کمی بیشتر با استانداردهای حسین آشنا شوم؛ چندتا سوال ازش پرسید. گفتم: «خانمت تو مهمونیهای دورهَمی بدونِ حجاب بیاد اوکیه؟» (داشتم در موردِ سناریوی آینده ازش سوال میپرسیدم.) گفت: «آره. ایرادی نداره. تو خانوادهی ما این یه مسئلهی عُرفیه که عروسها مستقل از فضای اینکه کی هست یا کی نیست بدونِ حجاب کامل رفتوآمد کنند.» گفتم: «اوکی. اگر با یه مردِ غریبهای تو محلِ کارش صحبت کنه چی؟ اوکیه؟» گفت: «خب آره. این هم اوکیه. بالاخره محلِ کارش هست. شاید نیاز داشته باشه صحبت کنه.» گفتم: «اگر بهش پیام بده چی؟» گفت: «خب آره، بازم اوکیه. بالاخره پیام میتونه پیامِ کاری باشه، یا اینکه حتی دوستیِ ساده باشه، دوستیِ ساده الزاماً به خیانت ختم نمیشه.» گفتم: «اگر ساعتِ یکِ شب پیام بده چی؟»
گفت: «نه دیگه. نشد.» حسین کمی از کوره دَر رفت. در واقع من عمداً میخواستم روی بحثِ شهودی و حِسی بودن غیرت در حسین دست بگذارم و تحریکش کنم. بعضی رفتارها هست که به هیچ عنوان موردِ پذیرشِ عمومِ جامعهی ایرانی از لحاظِ عُرفی نیست.
غیرت مردانه در شرع
اجازه بدهید بحث شرعی غیرت را اینجا مطرح نکنیم. چون که اولا متخصص غیرت مردانه در شرع نیستم. دوما کسی که براش مهمه احتمالاً نباید بیاد نظرِ بنده رو بخواد. باید بره نظرِ مرجع تقلیدش رو بگیره. اون که بحثش مشخص هست.
غیرت در عرف
از لحاظِ بحثِ عرفی و کارآمدی به گونهای پیش میرویم که نه سیخ بسوزه نه کباب. و کَج دار و مریز جلو بریم، پوشیدنِ بکینی در یک مجلسِ مهمانیِ عمومی برای اکثریتِ ایرانیان پذیرفتنی نیست.
فارسی زبانانی هستند که فرهنگِ غربی رو کامل انتخاب کردند. باهاش هم راه میان. عرف در میان آنها با عرف معمول فعلی در جامعه ایران متفاوت هست. و از این نظر مشکلی وجود ندارد.
شاید باورش براتون سخت باشد. ولی فراموش نکنید ما توی جامعهای داریم زندگی میکنیم که حدود ۵۰ درصدِ فعالین جنسی ویروس HPV دارند. لطفا HPV را با HIV قاطی نکنید. تعدادی از نوجوانان در اثرِ مسمومیت با موادِ مخدر و الکل، اتفاقات رخ داده در سوییچ پارتی در مراکزِ مسمومیت بستری میشوند.
بنده جامعه شناس نیستم و این قضیه خب خیلی شُکِ زیادی داره، اگر نمیدانید سوویچ پارتی چیه؛ از بهشت بعداً برای بنده دست تکون بدهید.
ریز خیانت یا میکروچیتینگ
میکروچیتینگ یا ریز خیانت، در واقع رفتارهایی هستند که خیانت تلقی میشوند. ولی الزاماً رابطهی جنسیِ خارج از رابطهام نیستند. یعنی از عُرفِ جامعه بپرسید که پارتنرتون این رفتار را تایید میکند؟ میگه: «نه.»
چند مثال ریز خیانت
مثلا شما تو رابطه هستی ولی با یه نفرِ دیگه جوری صحبت بکنی، که اون هم احساس بکنه شما مجردی. یعنی یجورایی لاس بزنید. و شانسِ ورود به رابطه با تو را دارد. در واقع شما از حریمِ رابطهت برای ورودِ یکی دیگه نه تنها دفاع نکردی بلکه دعوتش هم بکنی. و مسیرِ خیانت را تسهیل کنی.
بیاندازه بهتون پیشنهاد میکنم، که مفهومِ میکروچیتینگ رو، اولا مطالعه کنید و یاد بگیرید، و دوما با پارتنرتون یا حتی در مرحلهی اتصالِ عمیق با دختری که میخواهید باهاش واردِ رابطه بشوید طی کنید، که چه رفتارهایی میکروچیتینگ هست و چه رفتارهایی میکروچیتینگ نیست.
با مراحل ورود به رابطه (مدل ACS) آشنا شوید
ریزخیانت در رابطه
به طورِ مثال بهواسطهی ذاتِ شغلِ من نزدیکانِ خانمِ ما که حالا همسر من را هم میشناسند؛ در موردِ رابطهی عاطفیشون و چالشاشون بیان از من سوال کنند. خب، این یه اَمر بدیهی هست. و من هم با همسرم این مسئله رو طی کردم.
ولی در خارج از آشنایان من مراجع خانم به هیچ عنوان نمیپذیرم. استانداردِ حَد وسطی بود که من و خانم طی کردیم. مشکلی هم باهاش ندارم. مسئلهای نیست، شما هم میکروچیتینگها را بررسی بکنید و بعد با هم طی کنید.
ممکن است که مسئلهای برای شما بسیار حساس باشد. و از آن طرف مورد دیگری وجود داشته باشد که از دید نامزد، دوست دختر یا همسر شما خیانت محسوب شود. با صحبت راجع به آنها میتوانید قراردادهایی بین همدیگر بسازید. و از تعارضات پیشگیری کنید.
پس تمام میکروچیتینگها یا ریزخیانتها را شفاف کنید و با پارتنر خود به اشتراک بگذارید.
بزرگترین عیب غیرت مردانه
بزرگترین عیبِ غیرت مردانه، ایجادِ محدودیتهای غیرضروری هست.
محدودیتِ غیرضروری مثل اینکه مرد به زنش میگه؛ «سَرِ کار نرو. دانشگاه نرو. با رفیقای زنت بیرون نرو.» خب ببخشید این خانم یک موجودِ غمگینِ افسرده شد. حسرت درس، کار و موارد دیگر در دلش باقی ماند. نتیجه چی میشه؟ به همین سادگی رابطه خراب میشود. در نمونههای خیلی وحشتناکتر که متاسفانه ما هنوز هم در ایران داریم، به خشونت و بعضا قتل ختم میشود. این رفتارها کاملا نکوهیده هستند. و در جامعه امروز خوشبختانه برای کمتر کسی پذیرفته شده است.
۴ نشانه غیرت مردانه مخرب
این ۴ نشانه، نشانههایی هستند که بیش از سایر نشانهها، نشاندهندهی غیرت مُخرباند. و در دراز مدت باعثِ جدایی و از بین رفتنِ رابطه میشوند.
۱. نگرانی بیدلیل
با کی رفتی؟ با کی اومدی؟ چه کسی زنگ زد؟ کی پیام داد؟ چرا این ساعت بیداری؟ برای چی فلان لباستو میپوشی؟ چرا مسیری که ۲۰ دقیقه طول میکشید ایندفعه نیم ساعت طول کشید؟
همهی این ها نمونههایی از نگرانیهای بیدلیل و بیموقع هست. شما یکسری دلیلِ منطقی دارید، ولی یه موقع هست یه سری نگرانیها بیدلیل هست و پاتنرِ شما هر چقدر که خودش رو توضیح میده شما، بازم قانع، نمیشوید.
۲. بدگویی و توهین به بقیهی مردان
هر مردی که اسمش، از دهنِ پارتنرِ شما دربیاد، اونقدر ازش متنفر میشود و اونقدر روش حساس میشوید که دلتون میخواد سَر به تِنِ اون آدم نباشه.
همیشه در این مواقع از خودتان بپرسی: «چرا؟» شاید اون آدم صرفاً یه همکارِ معمولی هست. و جدا از رابطهی کاری هیچ اتفاقِ خاصی نباشد.
۳. محدودسازی زیاد
یعنی آنچه که عُرفاً زنان توی جامعه انجام میدهند رو اجازه ندهید. مثلا عرف این هست که زن اگه دوست داشت، بره خرید کنه. برای خودش لباس بخرد. یا اینکه زن سرکار یا دانشگاه برود. همهی اینها در حالِ حاضر عرف جامعهی ما هست.
۴. دعوای زیاد
دعوای زیاد، بر سَرِ همون عواملِ قبلیای که گفتم؛ (نگرانیهای بیدلیل، محدودسازیهای زیاد، بیش از حد تماس گرفتن) همهی اینها نشانههایی هستنندکه شما در واقع به بهانهی دوست داشتنِ طرفِ مقابل غیرتی رو به خرج میدهید که در درازمدت به ضررِ رابطهتان ختم میشود. پس لطفا حواستان باشد که اگر این نشانهها رو دارید، اِدراکِ خودتون از رفتارهای اون دختر رو، زیرِ سوال ببرید.
مهمترین شرط تعیین غیرت مردانه
تبریک میگم که تا آخر آموزش را مطالعه کردید. شما یادگیرندهی حرفهای بودید.
اولین کاری که شما باید بکنید خودشناسیه، خودشناسی از این لحاظ که معیارهای غیرت رو برای خودتون شفاف تعریف کنید.
چرا که ابتدای اشتباهات متداول گفتم؛ حِسی و شُهودی کار کردن در زمینهی غیرت مردانه، ضررهایی به مراتب بیشتر از فوایدش دارد. و باید در موردِ این مسئله مراقب باشید. خودشناسی که کردید بیایید معیارهای کلیدی خودتان را هم در بحثِ غیرت، مشخص کنید.
مثلا شما با توجه به خودشناسیِ که از خودتون دارید، برمیگردید تعیین میکنید که، من با لباسِ آستین کوتاه مشکل ندارم ولی، چاکِ سینهی پارتنرم نباید معلوم باشه. خب حالا اگر پارتنرِ شما خواست بدونِ حجاب هم باشه برای شما معیارِ کلیدی نخواهد بود.
امکانش هست که شما برگردید بگید که من حتما حجابِ کامل را تحتِ هر شرایطی از پارتنر یا نامزدم میخواهم. در شرایطی که فقط محارمش حضور داشته باشند؛، در این حالت بدون حجاب ایرادی ندارد.
پس هر کسی لازم هست که محدودهی معیارهای کلیدی و معیارهای ترجیحیِ خودش رو داشته باشه. مهمترین نکتهای که بنده در بخشِ بروزِ غیرت مردانه هم به خدمتتون عرض کردم، اینه که لطفا حواستان باشد؛ رفتارهای دیگران رو شما نمیتونید عوض بکنید.
شما فقط خودتان را میتوانید تغییر دهید
دقت کنید که رفتارهای خودتان را میتوانید عوض کنید. اون هیچ مشکلی نداره. دَمتونم گرم. فلسفهی یادگیری هم اصلا همینه. ولی شما نمیتونید رفتارهای دیگران رو عوض کنید. و امید نداشته باشید که افراد بعد از ازدواج اِصلاح بشوند چون که این اتفاق نخواهد افتاد.
مثلا شما اگر مردی هستید که در هنگامِ مراحلِ اولیهی آشنایی، میبینید خانمی که دارید باهاش آشنا میشید استانداردهای پوششی و رفتاری موردنظرِ شما رو نداره باهاش واردِ رابطه نشوید. خیلی ساده است. مخصوصا اگر که اون عدمِ رفتارها در معیارهای کلیدیِ شماست. حالا اگر در معیارهای ترجیحیِ به تصمیم شما برمیگردد.
مثلا فردی میگوید: «من دوست ندارم خانمم با هم توی مهمونیو دورهَمی که میرویم زیاد آرایش بکنه. ولی، معیارِ کلیدی هم برای من نیست.» معیارِ کلیدیِ من اینه که، لباس تا آرنج، و شلوار هم تا زانو یا دامن هم تا زانو پوششِ کافی رو ایحاد بکنه. خب اوکی میتونم با این راه بیام.
معیارهای خودتان از غیرت را شفاف کنید
پس لطفا معیارهای کلیدی و ترجیحیتون رو شفاف بچینید، استانداردهای مختلفی هم در خدمتِ شما هست، یکی از عزیزان ساکنِ کشورِ فرانسه و هلند امکانش هست باشن خب اونور استاندارداش یه چیزِ دیگه است، یکسری از عزیزان ساکنِ ایران هستند و قوانین براشون مهم هست. خب اونا یه سری استاندارد دارند. یه سری عزیزان ساکنِ ایران هستن و قوانینِ شرعِ اسلام هم براشون مهم نیست،
بنده در جایگاهی نیستم که قضاوت کنم چه تصمیمی درسته، صرفاً یک مُحقق هستم که نتایجمو دارم گزارش میکنم. امیدوارم که این آموزش براتون مفید بوده باشه و در صورتی که میخواهید بیشتر در موردِ مسئله اصلاح مردگونگی یاد بگیرید از منوی اصلیِ وبسایتِ ما سریالِ وینگمَن فصلِ چهارم، مفصلا در موردِ موضوع، مرد گونگی توضیح داده، هر سوالی هم داشتید توی کامنتهای همون صفحه از بنده بپرسید و بسیار خوشحال میشم که پاسخگوتون باشم.